Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

“Je maakt deel uit van het leven van je cliënten”

    “Je maakt deel uit van het leven van je cliënten”

    Kirsten startte haar carriere als vakantiehulp in de huishoudelijke hulp bij Thuiszorg Het Friese Land. Nu is ze wijkverpleegkundige met een vast contract.

“Je maakt deel uit van het leven van je cliënten”

"In 2014 maakte ik kennis met Thuiszorg Het Friese Land. Ik ging hier toen in de vakantie aan het werk als huishoudelijke hulp. Sindsdien ben ik me blijven ontwikkelen. Nu ben ik wijkverpleegkundige in Leeuwarden, in Camminghaburen.

Na het afronden van mijn opleiding MBO Verpleegkunde, wilde ik verder studeren. Ik startte met HBO-V. In het tweede jaar van die studie liep ik stage bij een sociaal wijkteam. Het contact met Thuiszorg Het Friese Land werd hernieuwd en na die stage besloot ik daar opnieuw in de vakantie aan het werk te gaan. Ik kon toen als oproepkracht verzorgende IG en verpleegkundige blijven werken.

Wat ik vooral zo mooi vind aan de thuiszorg, is dat je langere tijd onderdeel bent van het dagelijks leven van je cliënten. Je leert je cliënten daardoor beter kennen. Dat is toch wel heel anders dan bijvoorbeeld in een ziekenhuis.

Ik besloot mijn eindstage dan ook te doen bij de wijkverpleegkundigen in Het Bildt. Toen ik afstudeerde, kon ik eigenlijk direct aan de slag als verpleegkundige in de wijk Camminghaburen. Inmiddels werk ik hier nu alweer een aantal jaren met veel plezier als wijkverpleegkundige."

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in