Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Vakantie met zorg

Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Onze medewerkers bieden u graag verpleging en verzorging op uw vakantieadres, ook particulier of met persoonsgebonden budget (pgb). Thuis of op vakantie: Thuiszorg Het Friese Land staat voor u klaar om (specialistische) zorg te verlenen.

Zorg op vakantie

Heeft u, uw partner of reisgenoot tijdens de vakantie zorg nodig? Wanneer wij voldoende capaciteit hebben, biedt Thuiszorg Het Friese Land u graag alle zorg die u nodig heeft, ook tijdens uw vakantie. Zo geniet u onbezorgd van uw verblijf in onze prachtige provincie.

Zorg aanvragen 

De zorg op uw vakantieadres plannen wij graag tijdig in. Dan kunnen wij daar rekening mee houden in onze planning en bij het inroosteren van onze collega's in de zorg. Vraag de gewenste zorg tijdens uw vakantie daarom bijtijds bij ons aan. Dien uw verzoek een maand, of liever nog zes weken, vóór uw vakantie bij ons aan. 

 

Waar werken we?

Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in Noord- en Midden-Friesland. Ook op Terschelling, Ameland én Schiermonnikoog. We bieden hier op uw vakantieadres kortdurende zorg, onder andere:

 • Verzorging
 • Verpleging
 • Begeleiding
 • Personenalarmering, inclusief professionele alarmopvolging

Hulpmiddelen op vakantie

Gebruikt u hulpmiddelen en vindt u het lastig ze mee te nemen? U kunt hulpmiddelen huren, kopen of lenen. Neem contact op met Thuiszorg Het Friese Land en wij helpen u aan betrouwbare leveranciers.

Wensen vakantie met zorg

Heeft u speciale wensen tijdens uw vakantie en heeft u hulp nodig bij het realiseren van deze wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen ons uiterste best er samen met u een onvergetelijke vakantie van te maken.

Altijd bereikbaar

Thuiszorg Het Friese Land is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Wilt u tijdens uw vakantie Thuiszorg Het Friese Land als achterwacht voor noodgevallen? Dat kan. Wij horen het graag vooraf van u. Bel 0900 – 88 64 (altijd bereikbaar) of mail naar info@thfl.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onbezorgd genieten op uw vakantieadres
Kortdurende zorg
Ontlasting mantelzorger
Zorg in Noord- en Midden-Friesland
Oplossing voor uw hulpmiddelen

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in

Ervaringen

 • Prima voor elkaar. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

  Zorgkaart Nederland
  anoniem
 • De hulp was deskundig, betrokken en invoelend, vriendelijk en waar nodig kordaat.

  Zorgkaart Nederland
  anoniem

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in