Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Vakantie met zorg

Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Onze medewerkers bieden u graag verpleging en verzorging op uw vakantieadres, ook particulier of met persoonsgebonden budget (pgb). Thuis of op vakantie: Thuiszorg Het Friese Land staat voor u klaar om (specialistische) zorg te verlenen.

Zorg op vakantie

Heeft u, uw partner of reisgenoot tijdens de vakantie zorg nodig? Wanneer wij voldoende capaciteit hebben, biedt Thuiszorg Het Friese Land u graag alle zorg die u nodig heeft, ook tijdens uw vakantie. Zo geniet u onbezorgd van uw verblijf in onze prachtige provincie.

Waar werken we?

Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in Noord- en Midden-Friesland. Ook op Terschelling, Ameland én Schiermonnikoog. We bieden hier op uw vakantieadres kortdurende zorg, onder andere:

 • Verzorging
 • Verpleging
 • Begeleiding
 • Personenalarmering, inclusief professionele alarmopvolging

Hulpmiddelen op vakantie

Gebruikt u hulpmiddelen en vindt u het lastig ze mee te nemen? U kunt hulpmiddelen huren, kopen of lenen. Neem contact op met Thuiszorg Het Friese Land en wij helpen u aan betrouwbare leveranciers.

Wensen vakantie met zorg

Heeft u speciale wensen tijdens uw vakantie en heeft u hulp nodig bij het realiseren van deze wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen ons uiterste best er samen met u een onvergetelijke vakantie van te maken.

Altijd bereikbaar

Thuiszorg Het Friese Land is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Wilt u tijdens uw vakantie Thuiszorg Het Friese Land als achterwacht voor noodgevallen? Dat kan. Wij horen het graag vooraf van u. Bel 0900 – 88 64 (altijd bereikbaar) of mail naar info@thfl.nl.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onbezorgd genieten op uw vakantieadres
Kortdurende zorg
Ontlasting mantelzorger
Zorg in Noord- en Midden-Friesland
Oplossing voor uw hulpmiddelen

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in

Ervaringen

 • Prima voor elkaar. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

  Zorgkaart Nederland
  anoniem
 • De hulp was deskundig, betrokken en invoelend, vriendelijk en waar nodig kordaat.

  Zorgkaart Nederland
  anoniem

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in