Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Thuiszorg

Heeft u thuis zorg nodig na terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum? Wij zijn er voor u. Dag en nacht.

Zorg thuis

Soms lukt het niet om alles zelf te doen, dan is het prettig dat er mensen voor u klaarstaan. De verzorgenden van Thuiszorg Het Friese Land zijn professionals die uw wensen respecteren. Ze staan dag en nacht voor u klaar en bieden waar nodig een helpende hand.

Diensten thuis en op vakantie

Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden helpen u het best mogelijke uit het dagelijks leven te halen. Dat begint al bij het opstaan, wassen en aankleden. En als het nodig is, komt een verpleegkundige bijvoorbeeld om uw wonden te verzorgen of injecties te geven. Thuis of op vakantie: Thuiszorg Het Friese Land staat altijd voor u klaar om (specialistische) zorg te verlenen bij u thuis.

Persoonlijke verzorging

Heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging, zoals opstaan, naar het toilet gaan en uzelf wassen? Onze verzorgenden helpen u thuis bij uw persoonlijke verzorging wanneer u dat zelf niet meer kunt. U krijgt bijvoorbeeld hulp bij:

 • Het opstaan
 • Wassen en/of douchen
 • Het aantrekken van steunkousen
 • Het aantrekken van kleding
 • Haarverzorging
 • Het naar bed gaan 's avonds

Mantelzorgers en thuiszorg

We betrekken uw mantelzorgers bij de zorg. We doen er alles aan om overbelasting van uw mantelzorgers te voorkomen. We stemmen goed met elkaar af wat wij doen en wat zij doen.

Altijd bereikbaar

U kunt ons altijd bellen, 24 uur per dag. Onze verzorgenden en verpleegkundigen rijden ’s nachts hun vaste routes en zijn beschikbaar voor noodgevallen. Wij komen overal in Noord- en Midden-Friesland, ook ver buiten de bebouwde kom.

Thuiszorg aanvragen

Wilt u thuiszorg aanvragen? Bijvoorbeeld van een verzorgende of verpleegkundige die u wast, helpt met aankleden of een injectie komt geven? Dan heeft u een indicatie nodig. Ook kan met een persoonsgebonden budget (pgb) thuiszorg worden aangevraagd.De wijkverpleegkundige bij u in de buurt beoordeelt of u in aanmerking komt voor een indicatie voor verpleging. Neem voor het maken van een afspraak contact op met Thuiszorg Het Friese Land.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zorg thuis of op vakantie.
Ondersteuning op de manier die u prettig vindt.
Tijdelijke of langdurige zorg thuis.
Hulp bij dagelijkse verzorging.
We betrekken uw mantelzorgers bij de zorg.

Ervaringen

 • Prima voor elkaar. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

  Zorgkaart Nederland
  anoniem

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in