Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Thuisleven

Thuisleven

Thuisleven is de serviceorganisatie van Thuiszorg Het Friese Land. Met onze speciale Thuisleven-pas krijgt u korting op al onze diensten en profiteert u van diverse leuke aanbiedingen. Zoals korting op uw aanvullende zorgverzekering, een behandeling bij de pedicure, iemand die u helpt in de tuin of een gezellig dagje uit met de boot of de bus.

Service

Thuisleven is een service van Thuiszorg Het Friese Land. Met een pas van Thuisleven kunnen u en uw gezin gebruikmaken van een totaalpakket voor uw gezondheid en welzijn, dat langer zelfstandig thuiswonen veilig en comfortabel maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld korting krijgen bij verschillende sportscholen, maar ook op diensten aan huis, zoals huishoudelijke hulp, de klussendienst of tuinonderhoud. Daarnaast profiteert u met Thuisleven van leuke uitjes en cursussen met korting.

Thuisleven is interessant voor uzelf, maar wellicht ook voor ouders of ouder wordende familieleden die wel wat hulp en ondersteuning kunnen gebruiken.

Word pashouder van Thuisleven en profiteer van vele voordelen

De Thuisleven-pas van Thuiszorg Het Friese Land is er voor iedereen. Hiermee blijft u op de hoogte en profiteert u van diensten, activiteiten en aantrekkelijke kortingen. Een mooie service voor uzelf of voor ouderen in uw omgeving die wel wat hulp of extra gezelligheid kunnen gebruiken. Thuisleven kan het werk van mantelzorgers ontlasten.

Handig om te weten over de Thuisleven-pas:

  • U betaalt € 21,00 per jaar
  • Uw pas is geldig voor uw gehele huishouden
  • Vier keer per jaar ontvangt u het Thuisleven-magazine
  • U kunt direct van alle kortingen en aanbiedingen gebruikmaken
  • U krijgt korting op uw aanvullende ziektekostenverzekering (De Friesland Zorgverzekeraar en Univé)
  • U krijgt korting op producten en activiteiten van betrouwbare partners
  • Er zijn gezellige activiteiten, georganiseerd met aandacht voor uw wensen

Volg ons op Facebook! Of kijk op de website van Thuisleven voor alle kortingen en de voorwaarden.

Meer weten?

Bel 0900-8864, wij helpen u graag verder.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in