Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

1 november 2018

Wij maken werk van veilig mailen

Thuiszorg Het Friese Land werkt vanaf 1 november met ZIVVER. Met ZIVVER kunnen we gevoelige informatie veilig e-mailen naar externen.

Waarom doen we dit?
Zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met (privacy)gevoelige informatie vinden we erg belangrijk. We moeten onder andere kunnen garanderen dat we op een veilige manier (cliënt)informatie via e-mail uitwisselen. Denk aan  adresgegevens, geboortedata of andere privacygevoelige informatie die we veilig willen versturen. Door dit soort gegevens te mailen via ZIVVER, zijn ze veilig: niemand anders dan de verzender en ontvanger kan het bericht lezen. Dus ook hackers niet.

Hoe opent u een bericht dat wij via ZIVVER hebben verstuurd?
ZIVVER maakte een handig filmpje waarin u kunt zien hoe een beveiligde mail vanuit Thuiszorg Het Friese Land er voortaan uitziet en hoe u deze kunt openen. Goed om te weten: als u de mail beantwoordt, gebeurt dit automatisch óók veilig.

Vragen
Heeft u vragen over onze nieuwe werkwijze, stuur dan gerust een e-mail naar info@thfl.nl.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in