Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

27 september 2018

Wij doen mee aan de Ik Zorg-campagne

Johan Ik Zorg

Johan Reitsma, wijkverpleegkundige in team Zwaagwesteinde, deed voor Thuiszorg Het Friese Land mee aan de Ik zorg-campagne.

Johan Reitsma, wijkverpleegkundige in team Zwaagwesteinde, deed voor Thuiszorg Het Friese Land mee aan de Ik zorg-campagne. In deze campagne staan mensen centraal die werken in de sector zorg en welzijn. Johan kwam op de foto voor een professionele poster en werd geïnterviewd. 

Johan: “Ik doe mee omdat het belangrijk is dat we de zorg een gezicht geven. In mijn functie ben ik, samen met andere disciplines, de spil in de wijk om te kiezen voor de best mogelijke zorg voor de zorgvrager.”

Zes modellen
Naast Johan doen nog vijf medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land mee aan de Ik zorg-campagne: Corrie Jorna, Ciska van Miltenburg, Gouke Geus, Gerry Merkus en Eefje Feenstra - de Witte. Hun foto's en verhalen staan op onze Facebook-pagina.

Johan bij Ik Zorg-campagnebus

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in