Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

21 september 2022

Wereld Alzheimerdag - woensdag 21 september 2022

Maria Koop, casemanager bij Thuiszorg Het Friese Land, ging daarom op pad met haar collega casemanagers van de KwadrantGroep, Antonius, ZuidOostZorg en Alliade. Samen informeerden de gespecialiseerde casemanagers bij het MCL in Leeuwarden informeerden op WereldAlzheimerDag over dementie.

Woensdag 21 september 2022: #WereldAlzheimerDag. Dit jaar is het thema voor deze dag ‘Samen op pad.
Maria Koop, casemanager bij Thuiszorg Het Friese Land, ging daarom op pad met haar collega casemanagers van de KwadrantGroep, Antonius, ZuidOostZorg en Alliade. Samen informeerden Samen informeerden zij in het MCL in Leeuwarden over dementie.

Thuiszorg Het Friese Land is, samen met de KwadrantGroep, Antonius, ZuidOostZorg en Alliade, aangesloten bij Netwerk Dementie Fryslân.  

Binnen dit netwerk delen de gespecialiseerde casemanagers kennis en ervaringen over dementie met elkaar en stemmen zij werkwijzen met elkaar af. Samenwerking en maatwerk, met één gezamenlijk doel: de beste mogelijke persoonsgerichte zorg in Fryslân voor mensen met dementie en hun omgeving.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in