Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

18 februari 2022

Veilig en vertrouwd zorg bieden tijdens storm Eunice

Vrijdagmiddag 18 februari, vanaf 14.00 uur, geeft het KNMI vanwege storm Eunice ‘code rood’ af. Onze medewerkers bieden daarom vanaf 14.00 uur in principe alleen medisch noodzakelijke zorg én zorg die veilig en verantwoord  kan worden geboden.  

Storm Eunice zorgt naar verwachting voor flinke windstoten. Dit kan voor problemen zorgen, bijvoorbeeld wanneer onze medewerkers op de fiets naar een cliënt gaan. Maar ook in de auto kan de wind zorgen voor een uitdagende rit. We hebben onze medewerkers gemaand tot voorzichtigheid, hun veiligheid staat altijd voorop. 

Het weer kan overigens lokaal verschillen. Om die reden hebben wij alle verzorgenden, verpleegkundigen en al onze medewerkers in het sociaal domein verzocht, zelf een inschatting te maken of zij verantwoord aan het werk kunnen gaan. Is dat niet het geval, dan nemen zij hierover contact op met de betrokken cliënten. 

Onze verzorgenden en verpleegkundigen bekijken tijdig, in overleg met elkaar, welke zorg medisch noodzakelijk is. Deze zorg blijven wij uiteraard bieden.

 

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in