Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

10 juli 2023

Update - Telefoonstoring Zorgcentrale

Update 16.45 uur: De storing is verholpen. De Zorgcentrale is weer bereikbaar.

Vanaf maandag 10 juli 2023 10.00 uur kampt de Zorgcentrale van Thuiszorg Het Friese Land met een telefoonstoring.

Op dit moment is nog onbekend wat de oorzaak van de storing is. Er wordt hard gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Het telefoonnummer 0900-8864 van Thuiszorg Het Friese Land kan wel gebeld worden. Er is van beide kanten alleen geen communicatie mogelijk.

Alarmeringen komen wel binnen

De alarmeringen komen wel binnen. Thuiszorg Het Friese Land vraagt haar cliënten de alarmering te blijven gebruiken voor de situaties waar deze voor bedoeld is.

Advies: stel vragen via e-mail

Als vragen niet kunnen wachten adviseert Thuiszorg Het Friese Land om de vraag per e-mail te sturen naar info@thfl.nl. De zorgcentralisten beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Stel een vraag telefonisch op een ander moment

Thuiszorg Het Friese Land vraagt om alleen te bellen met 0900-8864 als dit niet kan wachten tot een ander moment. Belt u liever? Zet dan nummerherkenning aan. De zorgcentralisten zien dat er gebeld is en bellen dan terug.

Updates

Zodra er meer bekend is over de duur van deze storing wordt dit via de website www.thfl.nl en de social media kanalen van Thuiszorg Het Friese Land gecommuniceerd.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in