Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

11 augustus 2023

Uniek online platform versnelt het vinden van passende thuiszorg

online platform thuiszorgzoeker

Via het nieuwe online platform herstelzorg.nl/thuiszorg (thuiszorgzoeker) kunnen patiënten en zorgverleners sinds juli 2023 snel en eenvoudig zien welke thuiszorgaanbieders in Fryslân zorg bieden en wáár zij dit doen.

Het nieuwe platform herstelzorg.nl/thuiszorg (thuiszorgzoeker) ging in juli van start. Uiteraard is ook Thuiszorg Het Friese Land te vinden op het nieuwe platform. Wij geven daar steeds actueel aan, net als de overige Friese thuiszorgorganisaties, of wij ruimte hebben voor nieuwe cliënten. Zo kunnen patiënten en en zorgverleners snel zien bij welke thuiszorgaanbieders zij in hun regio terecht kunnen voor (thuis)zorg. 

De mogelijkheden van herstelzorg.nl/thuiszorg zijn uniek. Thuiszorgorganisaties vermelden op het platform of cliënten bij hen terecht kunnen. Dit kan transferverpleegkundigen en huisartsen veel werk besparen. Zij zijn vaak veel tijd kwijt met het vinden van beschikbare wijkverpleging (thuiszorg) voor hun patiënten. Met de ‘capaciteitsmodule’ op herstelzorg.nl/thuiszorg verloopt dit proces veel  efficiënter en zo krijgen patiënten dus sneller de juiste zorg.
 

Verbeteren van de zorgverlening in Friesland
De lancering van  herstelzorg.nl/thuiszorg is een belangrijke ontwikkeling in het kader van samenwerking tussen verschillende zorgverleners en de noodzaak tot  samenwerking zoals afgesproken in het Integraal Zorgakkoord (IZA).

De zoektocht naar passende zorg is aanzienlijk vereenvoudigd met de komst van het nieuwe platform. Op herstelzorg.nl/thuiszorg wordt transparant gecommuniceerd over de beschikbaarheid van wijkverpleging. Hiermee hopen we de zorgverlening in Fryslân te verbeteren. De thuiszorgzoeker blijft de komende tijd in ontwikkeling.  

 

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in