Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

1 maart 2019

Thuiszorg Het Friese Land en Zorgcentrale Noord werken voortaan samen

‘In plaats van concurreren, juist samenwerken’. Dat is het motto van Thuiszorg Het Friese Land en Zorgcentrale Noord om intensiever gebruik te maken van ieders kracht. De partijen bezegelden de nieuwe samenwerking in personenalarmering woensdag met de contractondertekening en gebak.

Bij de eigen centrale van de thuiszorgorganisatie in Leeuwarden zijn alle medewerkers Nederlands- én Friestalig. Dus is het logisch dat klanten die dat willen, juist door deze centrale  in het Fries worden geholpen. Zorgcentrale Noord verwijst daarom Friese klanten van alle zorgaanbieders, naar de zorgcentrale van Thuiszorg Het Friese Land.

Zorgcentrale Noord is sterk in het bieden van telezorg. Hieraan is steeds meer behoefte, omdat mensen steeds langer thuis blijven wonen en vanwege de druk op zorgpersoneel. Met de samenwerking kan Thuiszorg Het Friese Land haar klanten nog meer vernieuwende zorg aanbieden. Denk aan innovaties op het gebied van e-health, zoals de medicijndispenser.

Na een half jaar testen zijn alle technische problemen opgelost en wordt er inmiddels prettig samengewerkt. Bovendien wordt hiermee de dienstverlening voor de komende jaren gegarandeerd. Beide partijen zijn dan ook erg gelukkig met de samenwerking en kijken ernaar uit deze verder uit te breiden.

Op de foto, van links naar rechts: Ria Nijp en Kamiel Bruins van Thuiszorg Het Friese Land en Marc Steen en Henri Schröer van Zorgcentrale Noord.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in