Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

22 september 2022

Schade bij u thuis lossen wij graag samen op

Het kan een keer gebeuren: een van onze medewerkers breekt iets, laat iets vallen of veroorzaakt op een andere manier schade bij u thuis. In dat geval kunt u uiteraard een schadeclaim indienen bij Thuiszorg Het Friese Land. Voor de afhandeling van uw schade gebruiken we vanaf nu het schadereglement, en het schademeldingsformulier. Deze documenten vindt u hier op onze website.

Veroorzaakt een van onze medewerkers schade bij u thuis, dan lossen wij dat graag samen met u zo goed mogelijk op. Wij willen die schade zo goed en zo eerlijk mogelijk afhandelen. Om die reden gebruiken we vanaf 15 september 2022 het schadereglement. Dankzij de richtlijnen in dit reglement, wordt elke schade altijd onder dezelfde voorwaarden afgehandeld.

Schademeldingsformulier
Voor het indienen van een schadeclaim, gebruikt u het schademeldingsformulier. Dit formulier kunt u direct via onze website invullen, zonder tussenkomst van de medewerker. Heeft u problemen met het online invullen van dit formulier? Vraag de medewerker dan om een uitgeprint schademeldingsformulier.

Schadereglement
Thuiszorg Het Friese Land heeft voor de afhandeling van het schademeldingsformulier een aantal voorwaarden vastgelegd in het schadereglement (download). De belangrijkste regels hebben wij hier kort voor u op rij gezet.  

Meer informatie?
Wilt u meer weten over het afhandelen van een schade die veroorzaakt werd door een medewerker van Thuiszorg Het Friese Land? Meer informatie vindt u op deze pagina. Hier vindt u ook waar u (digitaal) het schademeldingsformulier kunt invullen.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in