Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

6 juli 2023

Nieuwe kantoorlocatie voor Thuiszorg Het Friese Land op Ameland

Wijkteam Ameland verhuist eind 2023 naar nieuwe kantoorlocatie

Het wijkteam van Thuiszorg Het Friese Land op Ameland verhuist nog voor het einde van 2023 naar een nieuwe kantoorlocatie in Hollum. 

Momenteel huurt Thuiszorg Het Friese Land een kantoorruimte in De Stelp in Hollum. De voorgenomen nieuwbouw van dit woonzorgcentrum van KwadrantGroep was echter een mooie aanleiding op zoek te gaan naar een nieuwe kantoorlocatie. Uiteraard gebeurde dit in goed overleg met KwadrantGroep. Thuiszorg Het Friese Land en KwadrantGroep blijven ook in de toekomst nauw samenwerken in de (ouderen)zorg op Ameland.

De nieuwbouw van het woonzorgcentrum De Stelp in Hollum is in volle gang. Naar verwachting verhuizen alle bewoners van De Stelp in 2024 naar het nieuwe pand. Thuiszorg Het Friese Land kiest bewust voor een nieuwe kantoorlocatie.

Samenwerking KwadrantGroep
“Het maakt niet uit waar wij kantoor houden”, licht regiomanager Tressa Tigchelaar toe. “Onze zorgmedewerkers zijn een groot deel van de dag onderweg, op route naar onze cliënten. Of wij nu een kantoor hebben in De Stelp of op een andere plek, dat verandert onze samenwerking met de collega’s van KwadrantGroep niet. We onderhouden nauwe contacten en dat blijft zo in de toekomst.” 

Westerlaankerk
Thuiszorg Het Friese Land betrekt voor het einde van 2023 een kantoorruimte in de Westerlaankerk in Hollum. In augustus 2022 vond de laatste kerkdienst in dit gebouw aan de Westerlaan plaats. Als ruimte voor fysio- en manuele therapie en fitness blijft de kerk echter een plek met een ‘open deur’. Tressa Tigchelaar is heel tevreden over de nieuwe locatie. “De kerk is een mooie plek in Hollum, met een positieve uitstraling. Wij zijn heel blij dat wij ons daar kunnen vestigen.”

Verhuizing eind 2023
Het wijkteam van Thuiszorg Het Friese Land op Ameland verhuist naar verwachting rond november, december 2023 naar de nieuwe locatie.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in