Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Harlingen - Zorgplein

Wijkverpleegkundige

Kiona Anema, Renske Haakma, Denise Jager, Jellie Tuinier, Reina Hoekstra en Jildau Schilstra
te vinden in het gebouw van Zorgplein Harlingen
Bezoekadres
Achlumerdijk 2
8862 AJ
Harlingen

Wat kunnen we voor u betekenen

 • Verzorging en verpleging
 • Nachtzorg
 • Zorg voor mensen met dementie
 • Personenalarmering
 • Zorg op afstand
 • Thuisbegeleiding en huishoudelijke hulp

Onze wijkverpleegkundigen
Harlingen Noord: Kiona Anema
Harlingen West: Renske Haakma en Denise Jager
Harlingen Midden: Jellie Tuinier
Harlingen Zuid: Reina Hoekstra, Jildau Schilstra en Denise Jager

Ons team
Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Functies binnen ons team
Helpende, verzorgende, verzorgende IG, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, planning, huishoudelijke hulp en regiomanager.

Werkgebied van ons team
Harlingen, Midlum, Achlum, Wijnaldum.

Ook in ons gebouw
Kantoren van planners, medewerkers en regiomanager.
Binnen het zorgplein zijn ook De Batting, MCL, huisartsen en apotheek te vinden.

Samenwerkende lokale partijen
Woningbouw, huisartsen, apotheken, gebiedsteam, VPTZ, Noorderbreedte, Netwerk Dementie Fryslân, fysiotherapeuten, Humanitas, ziekenhuizen, wijkverpleegkundigen Harlingen van de verschillende thuiszorgorganisaties, GGZ, FACT (bemoeizorg) en vrijwilligers.

Bijzondere kenmerken van ons team
Wij zijn een ervaren team, dat weet wat ervoor nodig is om hulp en zorg te bieden in de thuissituatie. We gebruiken onze expertise en kijken samen met de cliënt hoe we de zorg kunnen bieden.

Wij werken in ..
een fijne, gezellige havenstad.

Onze uitdagingen
De hoge kwaliteit van zorg behouden en zo nodig te verbeteren.

Aan het woord

“Thuis moet veilig voelen”

De meeste mensen willen het liefst thuis blijven wonen, ook als ze zorg nodig hebben. Maar dan moet dat wel veilig voelen. Gezondheid houdt zich niet aan tijd en de vraag naar zorg, kunt u dan ook niet altijd plannen. Daarom zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Ook in geval van nood. Wij merken dat die zekerheid voor veel mensen belangrijk is. De wijkverpleegkundige kan al uw vragen betreffende uw zorg en welzijn beantwoorden en kijkt samen met u en uw naasten welke zorg er nodig is.

“Wanneer u thuiszorg nodig heeft, dan wilt u kunnen rekenen op betrouwbare en professionele ondersteuning.”

Wij zijn een ervaren organisatie, die weet wat ervoor nodig is om u met hulp en zorg zelfstandig thuis te laten wonen. We gebruiken onze expertise om steeds te kijken hoe we nog beter kunnen inspelen op uw vraag. Hierdoor kan alle zorg thuis door ons verzorgd worden. Van complexe verpleegkundige zorg tot hulp in de huishouding. Wij zijn een hecht team dat weet wat er speelt in uw wijk Als u wilt weten wat er mogelijk is, kunt u altijd een gesprek aanvragen met de wijkverpleegkundige.
 

‘We doen het samen!’

Wijkverpleegkundige Reina Hoekstra: “Voor ons is het de normaalste zaak om bij mensen thuis te komen om zorg te bieden. Maar eigenlijk is het natuurlijk heel bijzonder dat we in de thuissituatie ons werk mogen doen.”

Harlingen, Midlum, Achlum en Wijnaldum
Er staat een ervaren team voor u klaar. Wij weten wat ervoor nodig is om hulp en zorg te bieden bij u thuis. Heeft u ondersteuning nodig, dan gaan we altijd eerst samen om tafel om te kijken wat in uw situatie voor u het beste is. Ook bekijken we met wie we dat het beste kunnen organiseren. Van hulp in de huishouding tot gerichte zorg; wij zijn er voor u!

Verpleging en verzorging
Harlingen is onze thuisbasis. Vanuit deze mooie havenstad gaan wij op pad om mensen in de omgeving bij te staan. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het wassen of bij het aan- en uitkleden? Dan komt één van onze verzorgenden ’s ochtends en ’s avonds bij u thuis om daarbij te helpen. Heeft u thuis voor een korte of lange periode zorg nodig? Dan staan onze verpleegkundigen voor u klaar. Ook ‘s nachts. Stuk voor stuk deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, dat merkt u vanzelf!

Kiona Anema, Renske Haakma, Denise Jager, Jellie Tuinier, Reina Hoekstra en Jildau Schilstrate vinden in het gebouw van Zorgplein Harlingen

Wat kunnen we voor u betekenen

 • Verzorging en verpleging
 • Nachtzorg
 • Zorg voor mensen met dementie
 • Personenalarmering
 • Zorg op afstand
 • Thuisbegeleiding en huishoudelijke hulp

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in