Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Verpleging bij u thuis

Heeft u thuis verpleging nodig? De (wijk)verpleegkundigen van Thuiszorg Het Friese Land staan dag en nacht voor u klaar als u tijdelijk of langdurig zorg nodig heeft. Zij zijn er voor iedereen die verpleegkundige zorg thuis of op het vakantieadres nodig heeft.

Verpleging bij u thuis

Heeft u een wond die moet worden verzorgd, of een stoma waar u hulp bij nodig heeft of misschien heeft u een infuus? Wat voor zorg u ook thuis of op vakantie nodig heeft, Thuiszorg Het Friese Land staat altijd voor u klaar om (specialistische) zorg te verlenen bij u thuis. Onze goed opgeleide en zeer ervaren verpleegkundigen weten hoe ze in de thuissituatie zorg moeten verlenen.

De verpleegkundige 

  • Verzorgt wonden
  • Geeft injecties
  • Zorgt ervoor dat iemand minder pijn heeft
  • Adviseert ook over eventuele aanpassingen van uw woning
  • Adviseert over het (zelf) uitvoeren van medische handelingen

Altijd bereikbaar

U kunt ons altijd bellen, 24 uur per dag. Onze (wijk)verpleegkundigen rijden ’s nachts hun vaste routes en zijn beschikbaar voor noodgevallen.

Aanvragen thuisverpleging

Heeft u thuis verpleging nodig? Bijvoorbeeld om uw wonden te verzorgen of een injectie te geven? Dan krijgt u dit vergoed vanuit uw basisverzekering. Er geldt geen eigen risico en u betaalt geen eigen bijdrage. U heeft wel een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige bij u in de buurt beoordeelt of u in aanmerking komt voor een indicatie voor verpleging. Neem voor het maken van een afspraak contact op met Thuiszorg Het Friese Land.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hulp of advies bij medicatie
Wondverzorging
Pijnbestrijding
Hulp bij revalideren of herstellen na ziekte
Advies en/of hulp na opname in het ziekenhuis

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in