Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Dementiezorg

 
Iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met dementie, kan terecht bij Thuiszorg Het Friese Land. Wij leggen u graag uit wat dit voor u betekent.

U bent doorverwijzer

Als huisarts of medewerker in de (geriatrische) zorg bent u vaak het eerste aanspreekpunt voor familie of mantelzorgers die te maken krijgen met een dementerende partner of naaste. Voortaan kunt u bij Thuiszorg Het Friese Land iemand aanmelden voor begeleiding en zorg op maat. Doe dat bij voorkeur via ZorgDomein. Wij maken daarnaast gebruik van een aanmeldingsformulier. Dat kunt u digitaal invullen of uitprinten.

Digitaal aanmeldformulier: U vult het digitale aanmeldformulier hier in en klikt op de knop Indienen.

Geprint aanmeldformulier: U print het aanmeldingsformulier (pdf) en vult het in. Het ingevulde formulier stuurt u per fax naar 058 233 7403, per e-mail naar cmd@thfl.nl of naar ons postadres:
Thuiszorg Het Friese Land
t.a.v. Casemanagers dementie
Postbus 417
8901 BE Leeuwarden

U bent familie of mantelzorger

Dementie ontstaat heel sluipend en is daardoor in de beginfase lastig te herkennen. Twijfelt u of uw naaste, familielid of kennis (beginnende) dementie heeft? Neemt u dan contact op met uw huisarts. Hij of zij adviseert u over de vervolgstappen.

Vragen?

Heeft u vragen over dementiezorg van Thuiszorg Het Friese Land? Wij horen het graag. Stel uw vraag via e-mail of bel 088-5109910 (altijd bereikbaar). Het Netwerk Dementie Fryslân heeft een eigen website.

Meer informatie over dementie

Op de website van Alzheimer Nederland vindt u uitgebreide informatie over dementie, de eerste verschijnselen en de diagnose.

Zorg uitgelicht

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in