Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Vakantiemedewerkers: medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of gezinsondersteuning

  Vakantiemedewerkers: medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of gezinsondersteuning

  In en rondom de vakantie werken als medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of medewerker gezinsondersteuning bij Thuiszorg Het Friese Land.

Vakantiemedewerkers: medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of gezinsondersteuning

Thuiszorg Het Friese Land zoekt jou!

Heb jij een positieve persoonlijkheid?  Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je graag wat voor een ander betekenen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Want jij bent:

 • tactvol en geduldig
 • hulpvaardig en oplettend
 • flexibel inzetbaar
 • sterk in het inleven in de wereld van je cliënt
 • minimaal 18 jaar

Wat je gaat doen?

Je kunt bij ons aan de slag als medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of medewerker gezinsondersteuning.

Werken als medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of medewerker gezinsondersteuning

Je voert huishoudelijke taken uit en/of begeleidt  cliënten die door psychosociale-psychiatrische problemen of verstandelijke beperkingen niet zelf in staat zijn regie te voeren over het huishouden en de dagelijkse structuur. Het kan ook voorkomen dat je ingezet wordt in situaties waar veel achterstallig huishoudelijk werk verricht moet worden. Als medewerker gezinsondersteuning ondersteun je daarnaast ook bij de verzorging van de kinderen.

Voor deze functie beschik je minimaal over een diploma Verzorgingshulp B en/of helpende (zorg en welzijn) op niveau 2. Of je hebt propedeuse HBO-V of Social Work of een afgeronde opleiding Maatschappelijke Zorg (minimaal niveau 3).

Wat wij jou bieden?

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
 • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, maar minimaal € 11,90 per uur.
 • Een baan als vakantiemedewerker bij Thuiszorg het Friese Land is een ideale manier om kennis te maken met het werken in de thuiszorg.
 • Er zijn eventueel mogelijkheden om voorafgaand en na de vakantiebaan bij Thuiszorg het Friese Land aan de slag te gaan.

Enthousiast en solliciteren?

Vul het aanmeldingsformulier in voor een vakantiebaan als medewerker gespecialiseerde huishoudelijke verzorging of medewerker gezinsondersteuning bij Thuiszorg het Friese Land.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in