thuiszorg het friese land

CliŽntenraad

De cliŽntenraad van Thuiszorg Het Friese Land komt op voor uw belangen en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van Thuiszorg Het Friese Land. Op deze manier zorgt de cliŽntenraad ervoor dat de stem van cliŽnten wordt gehoord.

Alle cliŽnten
De cliŽntenraad vertegenwoordigt alle cliŽnten van Thuiszorg Het Friese land. Het is belangrijk dat de raad weet wat cliŽnten van de zorg vinden. Alleen dan is het mogelijk het belang van de cliŽnten goed te behartigen.

Waar komt u de cliŽntenraad tegen?
De leden van de cliŽntenraad gaan elk jaar met een medewerker mee 'op route' en gaan mee met activiteiten van Thuisleven. De cliŽntenraad tracht verder zoveel mogelijk aanwezig te zijn op bijeenkomsten, markten en dergelijke die te maken hebben met de thuiszorg.

Informatie
Heeft u informatie voor de cliŽntenraad? Of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Alie Siebesma, secretarieel ondersteuner van de cliŽntenraad, 0900-8864 of clientenraad@thfl.nl

Individuele klacht
De cliŽntenraad is er niet voor individuele klachten. Heeft u een klacht over Thuiszorg Het Friese Land, dan leest u hier wat u doet.

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak ťn voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.