Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

5 juli 2019

Wij zoeken een regiomanager

Wij hebben een vacature voor de functie van regiomanager Noordoost. Heb jij hart voor de thuiszorg en wil je onze organisatie vooruit helpen? Reageer dan op deze vacature.

Externe vacature

REGIOMANAGER 1 fte

 

Wie zijn wij?
Thuiszorg het Friese Land (THFL) is een thuiszorgorganisatie in het midden en noorden van Friesland. THFL levert zorg aan meer dan 7.000 cliënten en heeft ruim 2.200 medewerkers die hulp en zorg leveren, van huishoudelijke hulp tot gespecialiseerde verpleging. De organisatie kenmerkt zich door de platte structuur en korte lijnen, met veel verantwoordelijkheid bij de teams.

Wegens de overstap naar een nieuwe functie van de huidige regiomanager zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele manager die een waardevolle bijdrage wil leveren in de regio Noordoost. Deze regio wordt gevormd door 15 teams van gemiddeld 15 medewerkers. Je werkt intensief samen met de vier andere regiomanagers en de drie managers van de ondersteunende diensten.

Lees verder op onze speciale vacaturesite.

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in