archief

Thuiszorg Het Friese Land nu ook in Heerenveen

dinsdag 29 september 2015

Vanaf nu levert Thuiszorg Het Friese Land ook zorg in Heerenveen. Zaterdag 3 oktober staan we op de Seniorenmarkt in Heerenveen. Komt u ook kennismaken met Thuiszorg Het Friese Land? U bent van harte welkom!Wanneer: zaterdag...Lees verder »

Dag van de mantelzorg uniek gevierd in Leeuwarden

maandag 21 september 2015

In Leeuwarden wordt de dag van de mantelzorg dit jaar uniek gevierd. Vijfhonderd mantelzorgers krijgen op zondag 8 november een lunch aangeboden in Stadsschouwburg De Harmonie. Vervolgens kan men genieten van een concert van Emmy...Lees verder »

Welke zorgverlener verdient de Duim 2015?

woensdag 29 juli 2015

De zorg in Nederland is van wereldniveau en er zijn veel betrokken, hardwerkende zorgverleners zijn die hun best doen voor alle patiŽnten en cliŽnten die een beroep op hen doen.Dat mag wel eens een steuntje in de rug...Lees verder »

Speciale actie mobiele alarmering: geen aansluitkosten

donderdag 9 april 2015

In april is er een speciale actie: Nieuwe cliŽnten betalen geen aansluitkosten van Ä 97,50! Vrijheid en veiligheid ineenZonder zorgen vrij en zelfstandig bewegen. Dat kan met mobiele alarmering. Waar u ook bent, overal kunt u met...Lees verder »

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak ťn voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.