archief

Veertig jaar in dienst van Thuiszorg Het Friese Land

woensdag 18 november 2015

Geen dag is hetzelfde geweest in de afgelopen veertig jaar, dat vertelt Martina van der Wal - Van der Laan die in de maand november viert dat zij veertig jaar in dienst is bij Thuiszorg Het Friese Land. Martina: "Toen...Lees verder »

Dag van de Mantelzorg uniek gevierd

maandag 16 november 2015

In Leeuwarden werd de dag van de mantelzorg dit jaar uniek gevierd. 525 mantelzorgers en meer dan 50 vrijwilligers kregen op zondag 8 november een lunch aangeboden in Stadsschouwburg De Harmonie. Het was een groot succes....Lees verder »

Thuiszorg Het Friese Land in uitzending Omroep Max

maandag 12 oktober 2015

Vrijdag 9 oktober wat Thuiszorg Het Friese Land te zien in Tijd voor Meldpunt van omroep Max. Heeft u de uitzending gemist? Klik hier om de uitzending terug te kijken.Lees verder »

Team Ameland winnaar publieksprijs De Friesland

vrijdag 9 oktober 2015

Team Ameland van Thuiszorg Het Friese Land heeft de publieksprijs van De Friesland Zorgverzekeraar gewonnen. Bedankt voor uw stem!Namens alle bezoekers én bewoners van Ameland die in de toekomst dankbaar gebruik zullen...Lees verder »

Stem op het idee van team Ameland

dinsdag 6 oktober 2015

De Friesland Zorgverzekeraar heeft een verkiezing uitgeschreven voor het beste idee. Team Ameland van Thuiszorg Het Friese Land heeft het idee ingestuurd een zwembadlift aan te schaffen voor bewoners en gasten van...Lees verder »

Heerenveners thuis bij Thuiszorg Het Friese Land

maandag 5 oktober 2015

Het was razend druk, zeer informatief én heel gezellig in de stand van Thuiszorg Het Friese Land bij de seniorenmarkt in Heerenveen. In een knusse ‘huiskamer’ ontving de thuiszorgorganisatie die zich nu ook op Heerenveen richt...Lees verder »

Thuiszorg Het Friese Land vrijdag 9 oktober op tv

vrijdag 2 oktober 2015

Vrijdag 9 oktober komt Thuiszorg Het Friese Land op televisie in het programma Meldpunt van omroep Max. Omroep Max heeft een item gemaakt over bezuinigingen in de thuiszorg en zijn mee op route geweest met...Lees verder »

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak én voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.