archief

Zaterdag 9 april: open dag Gezondheidscentrum Nijlan

dinsdag 5 april 2016

Sinds maart 2014 heeft gezondheidscentrum Nijlan haar deuren geopend. Het voormalig schoolgebouw is verbouwd tot een prachtig zorgcomplex waarin we een verscheidenheid aan disciplines aanbieden. Nu, 2 jaar later is het de...Lees verder »

Uitnodiging bevrijdingsontbijt op 5 mei in Leeuwarden

vrijdag 1 april 2016

Het Befrijdingsfestival Friesland nodigt inwoners van Friesland van 75 jaar en ouder van harte uit voor het bevrijdingsontbijt. Het ontbijt vindt plaats in Leeuwarden op 5 mei vanaf 9.30 uur.U krijgt een feestelijk ontbijt en er...Lees verder »

Zwembadlift Ameland in gebruik

woensdag 10 februari 2016

Op initiatief van Remco Visser van Thuiszorg het Friese Land werkgebied Ameland, samen met Gerard Metz van Fysiotherapie MetzdeBoer, heeft Zorgverzekeraar De Friesland een publieksprijs van  Ä 5000,- toegekend aan het idee...Lees verder »

Thuiszorg Het Friese Land scoort 9,1 op bejegening van de cliŽnt

vrijdag 5 februari 2016

Thuiszorg Het Friese Land scoort een 9,1 voor bejegening van de cliŽnt. Daarnaast beveelt negen van de tien cliŽnten Thuiszorg Het Friese Land aan. Dit blijkt uit de een recent uitgevoerd cliŽnttevredenheidsonderzoek. Gemiddeld...Lees verder »

Meer handen aan het Friese bed door uniforme betaalcodes

woensdag 3 februari 2016

Friese gemeenten maken facturering zorgaanbieders eenvoudigerDoor de invoering van gelijke administratieve codes voor facturering van zorg zijn Friese zorgverleners 10 tot 15 procent minder tijd kwijt met het declareren van zorg...Lees verder »

Nieuwsbrief project leefstijlmonitoring Friesland

vrijdag 18 december 2015

Thuiszorg Het Friese Land doet mee aan het project leefstijlmonitoring Friesland. In deze nieuwsbrief lees je meer over de voortgang van het project. Lees verder »

Open brief bezuinigingen huishoudelijke hulp

woensdag 2 december 2015

Dinsdag 2 december stond een open brief aan de gemeenten in de landelijke kranten. De open brief gaat over de onverantwoorde bezuiniging op  huishoudelijke hulp. Thuiszorg Het Friese Land staat volledig achter...Lees verder »

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak ťn voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.