archief

Bezoek Inspectie: Thuiszorg Het Friese Land krijgt uitstekende beoordeling

maandag 12 februari 2018

Op woensdag 13 en donderdag 14 december brachten medewerkers van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd een bezoek aan Thuiszorg Het Friese Land. Ze onderzochten bij twee teams in Harlingen een vijftal thema’s. Thuiszorg Het...Lees verder »

Haring Party brengt € 2500 op

donderdag 29 juni 2017

Ik word gebeld door Etty van der Veer van Hotel Brasserie Om de Noord: Weten jullie nog een goed doel voor de opbrengst van onze Haring party op zondag 18 juni?Even in het team bespreken en ik bel je terug. Een lift voor minder...Lees verder »

Uitnodiging bevrijdingsontbijt op 5 mei in Leeuwarden

maandag 3 april 2017

Het Befrijdingsfestival Friesland nodigt inwoners van Friesland van 75 jaar en ouder van harte uit voor het bevrijdingsontbijt. Het ontbijt vindt plaats in Leeuwarden op 5 mei vanaf 9.30 uur. Na opgave ontvangt u het exacte...Lees verder »

KwadrantGroep en Thuiszorg Het Friese Land slaan handen inéén voor ‘een leven lang op Ameland’

maandag 3 april 2017

De KwadrantGroep en Thuiszorg Het Friese Land hebben afgesproken om samen te werken vanuit één uitvoeringsorganisatie om de zorg op Ameland ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen. De Friesland Zorgverzekeraar heeft voor...Lees verder »

Thuiszorg Het Friese Land rijdt duurzaam door Friesland

donderdag 23 juni 2016

Thuiszorg Het Friese Land heeft tien elektrische fietsen geleased. Zorgverleners maken er gebruik van op hun route langs verschillende cliënten. Voorheen hadden ze alleen een auto beschikbaar. Thuiszorg Het Friese Land...Lees verder »

Op stap met Thuiszorg het Friese Land

maandag 20 juni 2016

Op dinsdag 24 mei mochten wij als medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land een uitje organiseren voor onze cliënten op Schiermonnikoog. Alle cliënten hadden een uitnodiging gekregen en het programma startte met een rondrit in de...Lees verder »

Kom naar Haring Happen op Schiermonnikoog, opbrengst voor een goed doel

donderdag 2 juni 2016

Kom zondag 19 juni van 14.00 tot 16.00 uur naar Haring Happen op Schiermonnikoog, Hotel Brasserie Om de Noord. De entree en haring is gratis. Donaties zijn van harte welkom. Van de opbrengst wordt een Raizer mobiele liftstoel...Lees verder »

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak én voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.