actueel

Reuzen in de stad: onze zorg gaat gewoon door!

donderdag 16 augustus 2018

Komend weekend, van vrijdag 17 augustus tot en met zondag 19 augustus, wandelen de Reuzen van Royal de Luxe door Leeuwarden. Thuiszorg Het Friese Land biedt  tijdens deze drie dagen  zorg zoals onze cliŽnten dat gewend zijn. Ondanks de hermetisch afgesloten binnenstad. De zorg aan onze cliŽnten gaat altijd gewoon door. 

 

 

Drie dagen lang is Leeuwarden in de ban  van drie reusachtige marionetten: een duiker, een meisje en een hond. Het wordt een reusachtig evenement. Er worden naar verwachting zoín 400.000 bezoekers verwacht. De hele binnenstad zal worden  afgesloten voor verkeer. CliŽnten van Thuiszorg Het Friese Land zijn daardoor minder goed bereikbaar.

 

Maar onze verzorgenden en verpleegkundigen werken gewoon door.  Zij gaan in de herkenbare (blauw) witte jasjes van Thuiszorg Het Friese Land op de fiets langs bij onze cliŽnten. Door de drukte kan het voorkomen dat onze medewerkers er misschien iets later zijn dan afgesproken. Maar maakt u zich geen zorgen: zij komen er aan!

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak ťn voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.