actueel

Haring Party brengt € 2500 op

donderdag 29 juni 2017

Ik word gebeld door Etty van der Veer van Hotel Brasserie Om de Noord: Weten jullie nog een goed doel voor de opbrengst van onze Haring party op zondag 18 juni?

Even in het team bespreken en ik bel je terug. Een lift voor minder validen in het zwembad lijkt ons een goede idee.

We zetten met elkaar een actie op via facebook, posters bij de bedrijven, Dorpsbode en de bel door het dorp, dan moeten er wel mensen op af komen.

Zondagmiddag, de zon schijnt volop, en vanaf 14.00 uur zit het terras gezellig vol en in het gras staan mensen bij party tafels.De mannen van vishandel Metz zijn met hun eigen boot van Ameland gekomen  en hebben de Hollandse Nieuwe meegenomen. Terwijl Daniel Metz met de accordeon voor de achtergrond muziek zorgt kan een ieder smullen van de gratis haring en een drankje, want vis moet zwemmen.

Ondertussen doneren de  gasten een vrijwillige bijdrage in de doos voor de zwembad liftstoel. Er wordt door de aanwezigen gul gedoneerd. Aan het eind van de middag staat het totaal op € 2500,00.

Etty en Ger, reuze bedankt voor  jullie initiatief en super fijn dat jullie je terras beschikbaar hebben gesteld voor dit goede doel. 

 

Al met al een geslaagde middag dankzij de samenwerking van Hotel Brasserie Om de Noord , Vishandel Metz, accordeonist Daniel Metz en Thuiszorg Het Friese Land.

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak én voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.