actueel

Campagne ‘Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je.’

maandag 19 juni 2017

Het wordt steeds moeilijker om mensen te enthousiasmeren om te werken in de ouderzorg. Terwijl medewerkers uit de ouderenzorg aangeven het werk veelal mooi en belangrijk te vinden. ZorgpleinNoord bracht daarom vijftien zorgorganisaties bij elkaar en ontwikkelde de campagne ‘Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je.’

Ouderenzorgzitinje

Dinsdag 17 juni ging de website www.ouderzorgzitinje.nl en de Facebook-pagina ‘Ouderenzorgzitinje' live. Op de website vertellen medewerkers uit de ouderenzorg over hun ervaringen tijdens het werken met ouderen. Met hun foto en verhaal zetten ze mensen aan het denken over het belang van goede zorg voor ouderen. Met als doel: een realistisch en positief beeld geven van het werken in de ouderenzorg. Op de website zijn mogelijkheden om in contact te komen met organisaties in de ouderenzorg als schoolverlater, zij-instromer of werkende in een andere sector. Daarvoor bieden de vijftien deelnemers meeloopdagen, werk-leertrajecten en vacatures.

Campagne
De campagne is een initiatief van ZorgpleinNoord, werkgeversorganisatie in Noord-Nederland. Het komende jaar richt de campagne zicht vooral op online en sociale kanalen. Deelnemers zullen zelf ook middelen inzetten binnen eigen kanalen.


Deelnemende organisaties
De deelnemende organisaties aan de campagne zijn: Thuiszorg Het Friese Land, Meriant, de Hoven, Zonnehuisgroep, Patyna, Zorggroep Tangenborgh, Kwadrant Groep, Noorderbreedte, Treant,

Zorggroep Meander, Zorggroep Drenthe, Oosterlengte, Icare, Zorggroep Drenthe, Burg. Julstingatehuis en Interzorg.

Meer weten?
Kijk dan op www.ouderenzorgzitinje.nl

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak én voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.