actueel

Zorg tijdens uw vakantie

dinsdag 17 april 2018

vakantie zorg nodig? Thuiszorg Het Friese Land levert u alle zorg die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Ook op de camping. Zo geniet u onbezorgd van uw verblijf in het prachtige Friesland.

Verzorging en verpleging
De medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land bieden u graag verpleging en verzorging op uw vakantieadres, ook particulier of met persoonsgebonden budget. We bieden kortdurende tot intensieve zorg, onder andere:

  • verzorging
  • verpleging
  • begeleiding
  • huishoudelijke hulp op Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog
  • personenalarmering, inclusief professionele alarmopvolging

Hulpmiddelen
Gebruikt u hulpmiddelen en vind u het lastig ze mee te nemen? U kunt hulpmiddelen huren, kopen of lenen. Wij helpen u aan betrouwbare leveranciers. Neem contact op met Thuiszorg Het Friese Land voor meer informatie: 0900-8864 of mail naar info@thfl.nl.

24 uur bereikbaar
Thuiszorg Het Friese Land is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Wilt u tijdens uw vakantie Thuiszorg Het Friese Land als achterwacht voor noodgevallen? Dat kan. Wij horen het graag vooraf van u.

Wensen
Heeft u speciale wensen tijdens u vakantie en heeft u hulp nodig bij het realiseren van deze wensen? Ook dan bent u bij Thuiszorg Het Friese Land aan het juiste adres. Er is veel mogelijk: zwemmen, wandelen, museumbezoek , massage, bioscoop. Dit kan gefinancierd worden met uw persoonsgebonden budget of particulier. Wellicht past het ook in uw indicatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen ons uiterste best er samen met u een onvergetelijke vakantie van te maken.

Waar
Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in Noord en Midden Friesland, ook op Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak Ún voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.