archief

Thuiszorg Het Friese Land rijdt duurzaam door Friesland

donderdag 23 juni 2016

Thuiszorg Het Friese Land heeft tien elektrische fietsen geleased. Zorgverleners maken er gebruik van op hun route langs verschillende cliŽnten. Voorheen hadden ze alleen een auto beschikbaar. Thuiszorg Het Friese Land...Lees verder »

Op stap met Thuiszorg het Friese Land

maandag 20 juni 2016

Op dinsdag 24 mei mochten wij als medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land een uitje organiseren voor onze cliŽnten op Schiermonnikoog. Alle cliŽnten hadden een uitnodiging gekregen en het programma startte met een rondrit in de...Lees verder »

Kom naar Haring Happen op Schiermonnikoog, opbrengst voor een goed doel

donderdag 2 juni 2016

Kom zondag 19 juni van 14.00 tot 16.00 uur naar Haring Happen op Schiermonnikoog, Hotel Brasserie Om de Noord. De entree en haring is gratis. Donaties zijn van harte welkom. Van de opbrengst wordt een Raizer mobiele liftstoel...Lees verder »

Zaterdag 9 april: open dag Gezondheidscentrum Nijlan

dinsdag 5 april 2016

Sinds maart 2014 heeft gezondheidscentrum Nijlan haar deuren geopend. Het voormalig schoolgebouw is verbouwd tot een prachtig zorgcomplex waarin we een verscheidenheid aan disciplines aanbieden. Nu, 2 jaar later is het de...Lees verder »

Uitnodiging bevrijdingsontbijt op 5 mei in Leeuwarden

vrijdag 1 april 2016

Het Befrijdingsfestival Friesland nodigt inwoners van Friesland van 75 jaar en ouder van harte uit voor het bevrijdingsontbijt. Het ontbijt vindt plaats in Leeuwarden op 5 mei vanaf 9.30 uur.U krijgt een feestelijk ontbijt en er...Lees verder »

Zwembadlift Ameland in gebruik

woensdag 10 februari 2016

Op initiatief van Remco Visser van Thuiszorg het Friese Land werkgebied Ameland, samen met Gerard Metz van Fysiotherapie MetzdeBoer, heeft Zorgverzekeraar De Friesland een publieksprijs van  Ä 5000,- toegekend aan het idee...Lees verder »

Thuiszorg Het Friese Land scoort 9,1 op bejegening van de cliŽnt

vrijdag 5 februari 2016

Thuiszorg Het Friese Land scoort een 9,1 voor bejegening van de cliŽnt. Daarnaast beveelt negen van de tien cliŽnten Thuiszorg Het Friese Land aan. Dit blijkt uit de een recent uitgevoerd cliŽnttevredenheidsonderzoek. Gemiddeld...Lees verder »

financiering van uw zorg

Wilt u meer weten de financiering van de zorg die u ontvangt? Of wilt u weten voor welke zorg u in aanmerking komt?

 

Lees verder

ons aanbod

Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan.

 

Lees verder

thuisleven

Met Thuisleven willen we ervoor zorgen dat u gemak ťn voordeel heeft van onze dienstverlening.


Lees verder.